Over mij

Ik ben Judith van Cuijk. Ik help en leer mensen hoe ze fitter, ontspannen en energieker kunnen leven door anders te ademen.

Judith

“Zoals je leeft adem je”, las ik ooit in een artikel. Deze woorden raakten mij en ze deden mij ook denken aan de woorden van mijn docent tijdens mijn NLP opleiding over communicatie. “Communiceren doe je altijd (ook non-verbaal) dus kun je dit maar beter zo effectief mogelijk doen”.

Ik raakte gefascineerd door het feit dat ik op deze manier ook invloed heb op mijn ademhaling. Ademen doe ik altijd (tijdens mijn leven) dus kan ik maar beter zo effectief mogelijk ademen.

Tijdens persoonlijke ervaringen in de afgelopen jaren en mijn opleiding tot ademcoach bij Herleva heb ik ervaren hoe belangrijk een goede ademhaling is. Als ervaringsdeskundige en ademcoach deel ik dit graag met jou.

Je ademhaling is je levenskracht, je levensonderhoud. Er is geen betere manier om je ademhaling te bedanken, dan door je lichaam te trainen in een optimale in en uit ademhaling. Meer ademruimte is meer leefruimte!

Door bewust ademhaling in te zetten bij lichamelijke, mentale of emotionele klachten wordt je fitter, energieker en meer ontspannen. Ik help en leer mensen hoe ze fitter, ontspannen en energieker kunnen leven door optimaler in en uit te ademen.

De trajecten die ik bied zijn geheel op maat. Ik werk vanuit een holistische (de mens in zijn totaliteit) visie. Hierbij is mijn werkmethode van de ademtraining aangevuld vanuit NLP en Systemisch coachen.

Ik ben lid van het PAC (platform autonome coaches).

PAC Logo